Vulking is een jong Nederlands schoenmerk dat gespecialiseerd is in gevulkaniseerde sneakers. Het zijn sportieve sneakers die vaak gekenmerkt worden door een een drukke kleurige print.

Vulking sneakers zijn maar beperkt verkrijgbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Vulking schoenen waar je deze mooie schoenen kan kopen en wat deze kleurrijke sneakers kosten.

Vulking schoenen zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Kijk bij de beste sneakers voor de beste alternatieven.

Vulking is in 2015 opgericht. Het is dus een jong merk. Vulking maakt high fashion sneakers van hoge kwaliteit die tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. Vulking laat zich inspireren door streetwear. Stoere no-nonsense schoenen die tegen een stootje kunnen. Maar urban of niet, ook de natuur vormt een inspiratiebron voor Vulking schoenen. De sneakers zijn gemaakt van mooie natuurlijke materialen en uitgevoerd in natuurlijke kleuren.

Wat zijn gevulkaniseerde schoenen?

Vulking schoenen zijn gevulkaniseerde schoenen. Dit zijn schoenen met een gevulkaniseerde zool. Dat houdt in dat het rubber van de zolen bij een hoge temperatuur met zwavel worden gemengd. Hierdoor wordt het rubber veel flexibeler.

Gevulkaniseerde schoenen hebben een heel lichte en heel flexibele zool. Dat maakt gevulkaniseerde schoenen erg populair bij skaters en boarders. Die hebben veel meer gevoel bij deze schoenen. Ze hoeven gevulkaniseerde schoenen ook niet eerst in te lopen. Ze kunnen er meteen mee op hun board springen.

Foto’s: Vulking

Onderwerpen:
Vulking schoenen, Vulking sneakers.