Waldlaufer schoenen zijn gezonde schoenen voor dames en heren. Zeer comfortabele schoenen die meestal voorzien zijn van een lichtgewicht luchtzool en een uitneembaar voetbed zodat deze schoenen voorzien orthopedische inlegzolen.

De G-, H-, K- en M-comfortbreedtes en de constructie van Waldlaufer schoenen zorgen voor een perfecte pasvorm voor iedere voet.

Het aanbod aan Waldlaufer schoenen is groot en breed. Veel verschillende damesschoenen en herenschoenen worden door Waldlaufer gemaakt. En allemaal gezond en comfortabel.

Voordelig Waldlaufer schoenen kopen

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Waldlaufer schoenen bij de diverse online winkels wat dit merk allemaal aan comfortabele schoenen biedt en wat deze schoenen daar kosten.

Dit zijn de beste winkels voor Waldlaufer schoenen. Via hun webshops bieden deze winkels een groot assortiment Waldlaufer schoenen aan tegen aantrekkelijke prijzen. Vaak met een interessante online korting.

Informatie Waldlaufer schoenen

Waldlaufer is een schoenenmerk uit Duitsland dat al meer dan 50 jaar bestaat. Waldlaufer is een label van schoenfabrikant Lugina en combineert moderne techniek met traditioneel handwerk. Ook staat milieuvriendelijke productie hoog op de lijst bij Waldlaufer.

Waldlaufer comfortschoenen

Waldlaufer schoenen staan bekend om hun hoge draagcomfort. Alle Waldlaufer schoenen zijn comfortabel om te dragen, maar dat geldt nog eens extra voor de schoenen uit de Waldlaufer Orthoritt serie.

Deze comfortschoenen beschikken over een heel flexibel bovenwerk waardoor de schoenen zich perfect aanpassen aan de unieke vorm van je voeten. Rekbare zachte materialen zoals velours of textiel stretch zorgen hiervoor.

De voering van deze Waldlaufer comfortschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige, antibacteriële en vochtabsorberende materialen die zorgen voor een gezond klimaat in de schoen. Ook de stoffering van de schoenen zijn bijzonder zacht zodat niets irriteert.

Waldlaufer Dynamic

Voor de actieve momenten maakt Waldlaufer ook heel geschikte schoenen. De schoenen uit de Waldlaufer Dynamic serie zijn niet echt wandelschoenen, maar het zijn wel schoenen die geoptimaliseerd zijn voor als er veel gelopen moet worden.

Kenmerken voor deze schoenen is de effectieve zool. Deze Waldlaufer zool is zo flexibel dat je een natuurlijk vloeiende rollende beweging ervaart. Natuurlijk is er ook bij deze schoenen veel aandacht besteedt aan de pasvorm en  gewricht ondersteunende eigenschappen.

Een  luchtkussen aan de voorkant van de zool zorgt voor merkbare demping bij het afrollen en vermindert het aantal drukpunten. Het speciale voetbed is met leer bekleed voetbed en zorgt dankzij een speciale oppervlaktestructuur voor frisheid en een gezond voetklimaat. Het voetbed ademt zeer goed en is antibacterieel is.

De geschiedenis van Waldlaufer begint in 1960. Inmiddels wordt er jaarlijks meer dan een miljoen paar Waldlaufer schoenen gemaakt.

Kijk bij de eerder deze pagina genoemde aanbiedingen wat er voor jou allemaal aan comfortabele Waldlaufer schoenen te koop is, en wat deze schoenen kosten.

Zie ook: Comfortabele schoenen voor dames en heren

Onderwerpen:
Waldlaufer schoenen, comfortabele schoenen dames, heren, comfortabele damesschoenen, comfortabele herenschoenen.