Warrior voetbalschoenen komen uit Amerika. De USA is niet het eerste land waar je aan denkt bij voetbal, maar dat neemt niet weg dat deze Amerikaanse voetbalschoenen van hoge kwaliteit zijn.

En Warrior Sports is een sportmerk dat durft te vernieuwen. Zo maken ze bij hun voetbalschoenen gebruik van originele materialen zoals kangoeroeleer. Ook het uiterlijk van Warrior schoenen is opvallend.

Wil je weten wat Warrior aan voetbalschoenen biedt, en wat deze sportschoenen kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Warrior schoenen. In dit overzicht vind je het aanbod aan voetbalschoenen van de beste schoenenwinkels en sportwinkels.

Ook de Europese prof-voetballers kennen inmiddels Warrior voetbalschoenen. Zo spelen de spelers van Sevilla, Stoke City, Porto en Liverpool op Warrior schoenen evenals de Belgische internationals Vincent Kompany en Marouane Fellaini. Warrior voetbalschoenen zijn er voor volwassenen en kinderen, modellen zijn onder andere de Warrior Skreamer, de Warrior Superheat en de Warrior Gambler. Deze voetbalschoenen zijn er in vele variaties. Ook maakt Warrior Sports trainingsjacks, voetballen, keeperhandschoenen, rugtassen en andere accessoires. Ook maakt Warrior Sports sportkleding en andere benodigdheden voor ijshockey en lacrosse.

Informatie Warrior Sports

Warrior Sports bestaat al sinds 1992 maar voetbalschoenen maken ze pas sinds 2012. Ze begonnen met materialen voor de in Amerika populaire sport lacrosse. Warrior-oprichter David Morrow is een voormalige lacrosse-speler.