Het Britse Clarks is één van de grootste merken schoenen ter wereld, en ook één van de oudste. Clarks schoenen worden al sinds 1825 gemaakt. Binnen de uitgebreide collectie Clarks schoenen tref je zogenaamde Clarks Originals schoenen aan. Maar wat zijn Clarks Originals precies?

Clarks is een schoenmerk dat alle soorten schoenen voor heren, dames en kinderen maakt. Ze gaan daarin mee met de nieuwste modetrends en brengen regelmatig nieuwe modellen schoenen en laarzen uit. Deze “nieuwerwetse” schoenen zijn de tegenhangers van de Clarks Originals.

Clarks Originals zijn moderne schoenen die gebaseerd zijn op klassieke Clarks schoenen, al moet je dat klassieke niet al te letterlijk nemen. In de collectie Clarks Originals bevinden zich namelijk ook de Clarks Trigentic sneakers, en de meer klassieke schoenen zoals sandalen, desert boots en veterschoenen zijn helemaal aangepast aan de eisen en mode van deze tijd. Hierdoor passen de Clarks Originals helemaal in het moderne straatbeeld.

De collectie Clarks Originals schoenen bestaat voor een groot deel uit desert boots, veterschoenen en lage laarsjes. Het zijn comfortabele schoenen die vaak een minimalistische en tijdloos ontwerp hebben. Hierdoor kun je deze Clarks schoenen heel makkelijk combineren met verschillende outfits. Clarks Originals zijn ook altijd stijlvol om te zien. Het zijn smaakvolle schoenen die absoluut niet ouderwets zijn.

Kijk bij de aanbiedingen van Clarks schoenen voor alle Clarks Originals die in Nederland en België te koop zijn.

Clarks Originals Limited Edition

Clarks brengt met grote regelmaat limited edition schoenen uit in de Clarks Originals serie. Deze Clarks Originals zijn meestal wat opvallender dan de gemiddelde andere Clarks schoen. Opvallende kleurcombinaties worden niet geschuwd bij deze Clarks schoenen die in een beperkte oplage worden uitgebracht.

Onderwerpen:
Clarks Originals, schoenen heren, herenschoenen.