Wednesday Whiskey, dan denk je niet meteen aan schoenen. Toch is Wednesday Whiskey een schoenmerk. Wednesday Whiskey schoenen zijn stijlvolle veterschoenen en booties voor heren.

Deze schoenen en laarzen zijn stijlvol en relaxed en je kunt er van genieten. Als van een goede whiskey op woensdag.

Kijk voor een overzicht van de mooie Wednesday Whiskey schoenen en laarzen in het overzicht van aanbiedingen van Wednesday Whiskey schoenen bij de schoenenwinkels in Nederland.

Zie ook: Tips nette herenschoenen

Informatie Wednesday Whiskey schoenen

Wednesday Whiskey is een Nederlands schoenmerk met een Ierse naam waarvan de schoenen in Portugal gemaakt worden. Dit gebeurt met de hand in een kleine fabriek even buiten Porto. Oprichter van het merk is Marijn Verschure die eerst jarenlang voor Clarks werkte voor hij begin 2014 met zijn eigen schoenmerk kwam.

De naam werd bedacht in de Jameson Distillery in Dublin. Vandaar dat whiskey op zijn Iers geschreven wordt, en niet op z’n Amerikaans als Wednesday Whisky.

Zijn merk is gespecialiseerd in stijlvolle herenschoenen. Ze maken veterschoenen en booties, maar het assortiment zal in de toekomst ongetwijfeld uitgebreid worden.

Wednesday Whiskey schoenen zijn kwaliteitsschoenen van leer en su├Ęde van topkwaliteit. De schoenen worden gemaakt voor stijlvolle levensgenieters die van mooie kleding en een goed glas whiskey houden.

Foto’s: Wednesday Whiskey
Productselectie: Topshoe

Onderwerpen:
Wednesday Whisky schoenen, stijlvolle herenschoenen, Wednesday Whiskey schoenen heren.