Wild schoenen zijn originele kinderschoenen en laarzen. Het unieke van Wild schoenen en laarzen zit hem in de opvallende prints met foto’s uit de natuur en van dieren.

Online Wild schoenen goedkoop kopen

Wild schoenen en laarzen zijn er voor jongens en meisjes. Ze maken vooral sneakers en leren laarzen, voor kinderen maar ook ballerina’s en andere kinderschoenen. Wild schoenen en laarzen zijn bij diverse bekende schoenenwinkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Wild schoenen van onderstaande winkels voor hun aanbod.

Informatie Wild schoenen

Wild is een Nederlands kindermodemerk dat internationaal naam heeft gemaakt met hun collecties kinderkleding met fotoprints uit de natuur. Wild maakt kindermode als shirts, broeken, jassen, vesten topjes, zwemkleding en rokjes, en sinds 2013 zijn er ook Wild schoenen en laarzen.

Wild laarzen en schoenen zijn gemaakt van echt leer en andere natuurlijke materialen. De dierenprints en natuurprints waar de Wild mode om bekend staat is ook op al deze schoenen en laarzen prominent terug te vinden. Voor deze prints worden haarscherpe natuurfoto’s gebruikt. De unieke kinderschoenen en kinderlaarzen die zodoende ontstaan zijn razend populair onder kinderen, zowel meisjes als jongens, die van de natuur houden. En welk kind doet dat nou niet!

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor het aanbod van deze unieke Wild schoenen en Wild laarzen bij de beste schoenenwinkels voor Wild jongensschoenen en Wild meisjesschoenen.

Zie ook:  Aanbiedingen en tips kinderschoenen

Onderwerpen:
Wild schoenen, jongens, meisjes, Wild kinderschoenen, jongensschoenen, meisjesschoenen.