In de winter zijn goede winterlaarzen onontbeerlijk. Goede winterlaarzen houden je voeten warm en droog. Daarom kijken we hier naar goede winterlaarzen voor dames.

Naar welke winterlaarzen gaat jouw voorkeur uit? Een stel warme vachtlaarzen? Hoge modieuze laarzen of snowboots waarmee je de zwaarste elementen kunt trotseren. Al dit soort winterlaarzen voor dames komt hier aan de orde.

Vachtlaarzen

Heel populaire dameslaarzen voor de winter zijn vachtlaarzen. Deze laarzen zijn gevoerd met lamswol of schapenwol en deze winterlaarzen voor dames zijn daardoor heerlijk warm en comfortabel om te dragen. Het meest bekende merk vachtlaarzen is UGG Australia. De vachtlaarzen van dit merk worden liefkozend Uggs genoemd, en voor veel mensen staat de term Uggs gelijk aan vachtlaarzen.

Maar er zijn meer goede merken die goede vachtlaarzen maken. Vaak uit Australiƫ zoals EMU en Australia Luxe Collective, maar ook uit andere landen waar veel schapen gehouden worden zoals Engeland (Mou) en Canada (het outdoormerk Pajar). Ook het Zweedse Shepherd (wat staat voor schaapsherder) maakt heel mooie schoenen en winterlaarzen van lamswol en schaapswol.
Kijk hier voor aanbiedingen van de beste merken vachtlaarzen

Snowboots

Andere populaire winterlaarzen voor dames zijn de snowboots. Denk bij snowboots niet meteen aan omcharmante logge sneeuwlaarzen, want er worden ook heel mooie snowboots voor dames gemaakt. Zelfs merken van topdesigners als Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Michael Kors, Ralph Lauren en s.Oliver hebben snowboots voor dames in hun collectie, en dat geldt ook voor modieuze merken als Guess en Esprit. En ook grote outdoormerken als Sorel, Olan, Pajar en Salomon maken mooie winterlaarzen voor dames.
Kijk hier voor aanbiedingen van de beste merken snowboots

Onderwerp:
Hierboven kijken we naar twee soorten winterlaarzen voor dames, namelijk snowboots voor dames en vachtlaarzen voor dames. Vrouwen kunnen met deze laarzen de winterse kou en sneeuw trotseren. En deze warm gevoerde dameslaarzen zien er ook nog eens heel mooi uit.