Slippers zijn zomers en dat geldt ook voor de kleur wit. Witte slippers combineren die twee zomerse factoren tot prachtige schoenen voor de zomermaanden. Kijk hier voor aanbiedingen van witte slippers.

Iedereen kent wel de witte Birkenstocks, maar zo zijn er nog veel meer mooie witte slippers voor dames en meisjes. Kijk bij de aanbiedingen van witte slippers vooral ook eens naar de witte slippers van Gabor, Wolky, Lazamani, Si en Rapisardi. Allemaal topmerken die prachtige witte damesslippers maken.

Gabor

Je hebt eenvoudige teenslippers en badslippers, maar er zijn ook merken die echt werk maken van het design van hun witte slippers. Met mooie gespen en versieringen als kralen, glimmers en zelfs fake fur. En wat we steeds vaker zien is opvallende merknamen en logo’s op de slippers uit veel nieuwe collecties.

Soda

Badslippers hip?

Wat ook opvalt is het aanbod aan badslippers. Inderdaad, dat zijn die slippers voor op de camping of in het zwembad. Het tegenovergestelde van modieus, maar als zelfs merken als Steve Madden, Tommy Hilfiger en Calvin Klein badslippers in hun zomercollectie hebben, dan is er toch iets aan het veranderen.

Calvin Klein

Wie slippers wil kan veel kiezen. Teenslippers, badslippers, fashion slippers. In alle kleuren, dus ook zomers witte slippers.


Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van witte slippers wat er allemaal aan witte slippers te koop is en wat deze mooie witte slippers kosten.

Zie ook: Alle tips een aanbiedingen slippers


Onderwerpen:
Witte slippers dames, witte teenslippers, sportslippers wit, witte badslippers, witte damesslippers.

Productselectie: Bol.com