Woden schoenen zijn mooie verzorgde sneakers uit Denemarken. Woden sneakers zijn er voor dames en heren, met vooral voor dames een ruime keuze uit prachtige sneakers.

Het ontwerp van de sneakers is vaak minimalistisch, maar er wordt gebruik gemaakt van rijke materialen. De pasvorm en kwaliteit van Woden schoenen zijn beide heel goed.

Woden schoenen goedkoop in Nederland kopen

Woden sneakers worden dan ook door diverse schoenenwinkels in Nederland aangeboden. Kijk bij de aanbiedingen van Woden schoenen bij onderstaande winkels voor het aanbod van Woden schoenen tegen de laagste prijzen.

Deze winkels verkopen online de Woden sneakers voor dames, heren, meisjes en jongens tegen de laagste prijzen.

Informatie Woden schoenen

De naam Woden heeft niets met hout te maken, het staat voor WOrks of DENmark. Het is een Deens schoenmerk dat sneakers uitbrengt die qua basisontwerp vrij klassiek zijn maar met een modieus Scandiavisch sausje overgoten worden. Daarbij durft Woden best ver te gaan. Zo brengen ze bijvoorbeeld sneakers op de markt die gemaakt zijn van vissenhuid. Schoenen van visleer in plaats van van runderleer.

Je kunt Woden dan ook zien als een innovatief jong bedrijf. Woden schoenen bestaan pas sinds 2013. Toen begonnen de oprichters Carsten Holm en Peter Hildebrandt hun schoenmerk dat als eerste echt Scandinavische sneakers uit moest gaan brengen. Met hun schoenen van vissenleer lijken ze daar goed in te gaan slagen.

Maar vooralsnog zijn de meeste Woden sneakers nog gewoon van runderleer, maar ook dat is een groot succes. Woden schoenen zijn overal in Europa te koop en begint steeds meer zijn naam te vestigen als producent van kwalitatief hoogstaande sneakers tegen een niet meer dan gemiddelde prijs.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Woden schoenen voor alle modellen en prijzen van Woden sneakers.

Zie ook: Sneakers tips en aanbiedingen


Onderwerpen:
Woden merk schoenen, Scandinavische schoenen, Woden schoenen kopen, Woden sneakers online, Woden merk sneakers, Scandinavische sneakers.