Schoenfabrikant Wolky en de bekende ex-wielrenster Leontien Zijlaard-van Moorsel slaan de handen ineen in de strijd tegen eetstoornissen bij jongeren. Dan doen ze door samen Wolky schoenen uit te brengen waarvan een deel van de opbrengst naar de Leontien Foundation gaat.

De Leontien Foundation is een stichting die zich inzet voor jongeren met een eetstoornis. Dit doet de stichting ondermeer via het Leontienhuis, een inloophuis waarin jongeren met een eetstoornis en hun naasten altijd binnen kunnen lopen.

Als Leontien van Moorsel won de wielrenster de Tour de France voor vrouwen, werd wereldkampioen en won olympisch goud. In die tijd had ze echter een eetstoornis die haar bijna fataal werd.

Wolky by Leontien

Leontien wil meer van deze opvanghuizen openen en daarvoor is veel geld nodig. Dit geld wordt onder andere binnengehaald door samen met Wolky schoenen te verkopen. Inmiddels zijn er  meerdere Wolky by Leontien schoenen uitgebracht.

Wolky Gear by Leontien

Voor het winterseizoen 2015/2016 is dat de Gear by Leontien, een speciaal model van de populaire Wolky Gear. De Wolky Gear is een comfortabele sneaker voor het winterseizoen. Een sportieve schoen die ook in mindere weersomstandigheden veel comfort biedt.

Wolky Biker by Leontien

Een andere Wolky by Leontien is de Wolky Biker by Leontien. Dit is een trendy witte sneaker met een driekleurige zool. Deze sportieve en comfortabele gympen kunnen tegen een stootje en zijn ideaal om mee te fietsen en hardlopen.

Bij de Wolky schoenen aanbiedingen hierboven voor de Wolky by Leontien schoenen tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Wolky bu Leontien schoenen, Leontien schoenen, Leontien van Moorsel schoenen.