De Wolky e-walk is een heel bijzondere sneaker. Lopen op deze Wolky schoenen gaat bijna vanzelf. Dit dankzij het roll-a-way systeem waarbij de zool tijdens het lopen zich bij iedere stap afwikkelt. Daardoor bieden deze Wolky sneakers een ongekend hoog loopcomfort. Lees hier alles over deze bijzondere Wolky schoenen.

De naam e-walk is afgeleid van e-bike, want net zo als een elektrische fiets trapondersteuning biedt, zo bieden Wolky e-walk schoenen loopondersteuning. In deze schoen zit een lichtgewicht EVA-zool die ervoor zorgt dat de schoen bij iedere stap bijna automatisch wordt afgewikkeld. Lopen kost zo veel minder kracht, waardoor je bijvoorbeeld veel langere wandelingen kunt maken dan je normaal aankunt. De Wolky e-walks zijn daarom ook geschikt als wandelschoenen, maar ook als schoenen voor dagelijks gebruik want ze zien er uit als modieuze sneakers.

Alle modellen van de Wolky e-walk zijn te koop bij de beste aanbieders van Wolky schoenen.

Ideaal voor wandelaars tot dragers van comfortschoenen

Wolky is er in geslaagd op bij de e-walk comfort en een sportief modieus design optimaal met elkaar te combineren. Sportieve wandelaars kunnen deze schoenen zeer waarderen, maar ook voor dragers van comfortschoenen zijn deze bijzondere Wolky schoenen zeer geschikt. Dit door de superlichte EVA zool van het roll-a-way systeem, maar ook doordat de schoenen via de veter geheel verstelbaar zijn, doordat de binnenvoering van chroomvrij gelooid leer is gemaakt, omdat het voorblad bestaat uit speciaal zacht stretchleer en door het anatomisch uitneembaar voetbed dat ook vervangen kan worden door eigen steunzolen.

Kortom, de Wolky e-walk schoenen zijn een geweldige combi van comfortschoenen, wandelschoenen en modieuze sneakers die geweldig goed lopen! Ze zijn ideaal voor een lange wandeling, maar ook voor een kort loopje.

Kijk in de Wolky Shop hierboven voor alle Wolky e-walk sneakers tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Comfortabele Wolky schoenen, Wolky ewalk sneakers, Wolky e-walk schoenen.