Omdat de Zwolse schoenwinkelier Kees Diks niet tevreden was over de kwaliteit van de schoenen van de bekende schoenfabrikanten besloot hij ze in 1982 zelf te gaan ontwikkelen en maken. Het Nederlandse schoenmerk Wolky was daarmee geboren. Zijn Wolky schoenen en laarzen werden zeer populair en gewild. Wolky schoenen zijn nu overal te koop.

Waar kun je deze Wolky schoenen goedkoop kopen?

Om Wolky schoenen en laarzen te kopen kun je het beste een kijkje nemen bij onderstaande winkels. Deze online schoenenwinkels bieden namelijk het grootste aanbod aan Wolky schoenen tegen de laagste prijzen. In de officiƫle Wolky Shop is de complete actuele collectie te vinden, maar ook oudere modellen met zeer hoge korting in de outlet.

Ook de andere onderstaande online schoenenzaken hebben een uitgebreid Wolky assortiment en heel goede aanbiedingen.

Wat biedt Wolky aan schoenen?

Wolky biedt alle soorten schoenen en laarzen aan. Van sneakers tot comfortschoenen, van laarzen tot slippers en van klompen tot veterschoenen. Wolky schoenen zijn er zowel voor vrouwen als mannen, en er is een wintercollectie en een zomercollectie.

Wolky is destijds opgezet omdat er andere schoenmerken geen schoenen konden leveren die een optimale mix konden bieden van draagcomfort en een mooi trendy design. Na al die jaren blinkt Wolky nog steeds uit in die combinatie. Zoek je comfortabele schoenen die er goed en eigentijds uitzien? Kijk dan vooral eens naar het aanbod aan Wolky schoenen en Wolky laarzen.

De online Wolky Shop

Bij de bovenstaande winkels vind je de Wolkyshop. Dit is een ideaal uitgangspunt om de zoektoct naar mooie comfortabele Wolkies te beginnen. De Wolky Shop biedt niet alleen de complete actuele collecties, je vind er ook veel oudere modellen met heel veel korting in de Wolky Outlet. Bij de Wolkyshop is het verzenden en retourneren gratis en kun je zonder extra kosten achteraf betalen.

Ook de andere aanbevolen winkels in het bovenstaand overzicht leveren Wolky schoenen en Wolky laarzen tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen en aantrekkelijke condities. Door je Wolky’s online te kopen kun je veel geld uitsparen.

Veel series comfortabele schoenen

De eerste Wolky schoenen vielen in de Wolky Nature Line reeks. Dit zijn modieuze schoenen waarbij het draagcomfort de boventoon voert. in 1986 kwam Kees Diks met een tweede serie, de Wolky City Line, comfortabele modieuze sandalen in sprankelende kleuren. Deze sandalen waren toen de eerste waarbij de het inmiddels beroemde Wolky voetbed van kurk en memory foam werd gebruikt. Dit voetbed, dat inmiddels bij vrijwel alle Wolky schoenen en Wolky laarzen wordt gebruikt, heeft uniek verende eigenschappen.

Later kwamen ook de Wolky schoenen met uitneembare zolen en kwam Kees Diks onder de naam Cloud 9 met een apart label voor Wolky herenschoenen.

Vandaag de dag levert Wolky alle soorten schoenen voor dames en heren. Al deze schoenen worden milieuvriendelijk geproduceerd van de beste materialen. De kwaliteit van Wolky schoenen is zeer hoog, en de de combinatie van een zeer hoog draagcomfort en een mooi eigentijds uiterlijk is ongekend.

Kijk bij de bovenaan genoemde winkels om Wolky schoenen en Wolky laarzen goedkoop te kopen.

Foto’s: Wolky

Onderwerpen:
Wolky schoenen online kopen, Wolky laarzen online outlet, sneakers, veterschoenen, sandalen, Wolky online.