Yellow Cabs zijn heel speciale laarzen en en schoenen. Zo is al het schoeisel geïnspireerd op gele taxi’s en werden de zolen van de eerste Yellow Cab schoenen en laarzen gemaakt van gebruikte autobanden. Al dan niet banden van gele taxi’s uit New York.

Maar of de grondstof van een paar Yellow Cabs nu wel of niet bestaat uit de resten van de banden een oude taxi, het zijn stoere schoenen, laarzen, sandalen en slipper. Yellow Cap schoenen zijn gemaakt van robuuste natuurlijke materialen en vol karakter.

Aanbiedingen van Yellow Cab schoenen

Kijk hieronder voor de Yellow Cab schoenen en laarzen bij de beste winkels om deze schoenen te kopen. Met een groot aanbod en de laagste prijzen.

Yellow Cab maakt zijn schoenen en laarzen voor heren, dames en kinderen (zowel jongensschoenen als meisjesschoenen). Zowel de herenschoenen als de damesschoenen van Yellow Cab zijn erg stoer.

Yellow Cab schoenen en laarzen
Land: Nederland
Bestaat sinds:  1992
Maakt ook: Tassen

Belangrijke soorten Yellow Cab schoenen
Laarzen, schoenen, slippers, sandalen

Geschiedenis van Yellow Cab schoenen

In 1992 begonnen drie ontwerpers in Amsterdam een kleine nieuwe schoenfabriek. Yellow Cab was geboren. Voor het ontwerp van hun schoenen, laarzen, tassen en accessoires haalde Yellow Cab de inspiratie uit de straten van New York. Yellow Cab is een sterk, stoer en ongepolijst streetware label.

De Yellow Cab schoenen worden tegenwoordig verkocht in meer dan 15 landen waaronder natuurlijk thuisland Nederland. Kijk de link bovenaan dit artikel voor alle Yellow Cab schoenen en hun laagste prijs.

Veel gemaakte spelfouten
Yellow Cabs, Yellow Cap