Op zoek naar damesschoenen met torenhoge plateauzolen? Kijk dan eens naar YRU schoenen. Dit merk is helemaal gespecialiseerd in schoenen met plateauzolen. Vaak heel hoge plateauzolen!

Naast enkellaarsjes met plateauzolen maakt YRU (officieel geschreven als Y.R.U.) ook instappers, sandalen en sneakers met plateauzolen. Dankzij YRU zijn ook schoenen met plateauzolen heel comfortabel te zijn om te dragen.

YRU schoenen met plateauzolen zijn unieke schoenen om te zien, zelfs extravagant en en beetje wild. Het zijn geen schoenen die je dagelijks draagt, maar gelukkig weet YRU de prijs binnen de perken te houden. Kijk maar aan de aanbiedingen van YRU schoenen bij de onderstaande online aanbieders in Nederland.

Online YRU schoenen in Nederland kopen

Over YRU plateauschoenen

De YRU plateauschoenen worden niet bedacht en ontwikkeld door zomaar schoenontwerpers, het zijn artiesten en vrije geesten. Kunstenaars die zich niet laten leiden door gangbare ontwerpen en modegrillen. Maar die gezamenlijk een uniek schoenontwerp uitbrengen, bedoelt voor een kleine groep liefhebbers, niet voor de grote massa.

Met YRY schoenen met plateauzolen beschik je over een paar unieke schoenen. Heel geschikt voor feestje en een wild avondje uit.


Onderwerpen:
YRY schoenen, plateauschoenen, Y.R.U. schoenen met plateauzolen.