Yum Gum schoenen hebben niet alleen een originele naam, het zijn ook unieke damesschoenen. De Yum Gums zijn origineel en kleurrijk. En soms best wel een beetje excentriek. Hou je niet van saaie schoenen? Kijk dan eens naar de Yum Gum schoenen en laarzen.

Het is jammer dat we de unieke damesschoenen van dit schoenenmerk uit Portugal zo weinig in Nederland en Belgiƫ tegenkomen. Gelukkig hebben we tegenwoordig grote internationale schoenenwinkels waarbij het aanbod niet wordt belemmerd door de landsgrenzen. Daarom kunnen we mooie schoenen die in het buitenland populair zijn nu ook in Nederland en Belgiƫ makkelijk kopen. Dat geldt ook voor die prachtige Yum Gum schoenen.

Helaas worden Yum Gum schoenen niet meer verkocht. Gebruik de Schoenmaatvinder om leuke andere schoenen of laarsjes in je maat te vinden.

Yum Gum maakt ballerina’s, veterschoenen, laarsjes en andere damesschoenen. Het aanbod is divers, maar er zijn wel kenmerken die Yum Gum schoenen en laarzen kenmerken. Te eerste de kleurrijke designs, maar ook comfortabele zolen van gevulkaniseerd rubber. Yum Gum schoenen zijn niet alleen heel mooi, maar ook heel comfortabel en licht. De schoenen vertileren uitstekend waardoor zweetvoeten vrijwel onmogelijk zijn in Yum Gum schoenen en laarsjes. En van hoge hakken moeten de ontwerpers niets hebben. Yum Gums zijn comfortabel en plat (qua vorm dan!).

Kijk voor het aanbod aan Yum Gum schoenen en laarzen bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Foto’s: Yum Gum