Yum Gum is een Portugees merk schoenen dat originele maar heel draagbare schoenen maakt voor dames en meisjes. Yum Gum is vooral bekend om zijn leuke instappers, maar ze maken ook laarsjes, veterschoenen en andere casual damesschoenen. Maar welk model ook, Yum Gum schoenen zijn altijd eigenzinnig en origineel.

En Yum Gum schoenen en laarzen zijn altijd aangenaam om te dragen. De schoenen zijn gemaakt van lichte en zachte materialen. Het zijn schoenen waar je vrolijk van wordt. Kunstzinnig en eigenzinnig. Tip: Kijk ook eens naar de zolen van Yum Gum schoenen. Zulke vrolijke prints zie je zelden op de onderkant van een schoen.

In Nederland en Belgiƫ zijn Yum Gum schoenen en laarsjes helaas wat moeilijker te krijgen. Maar gelukkig hebben we tegenwoordig internet! Diverse grote en bekende online schoenenwinkels leveren goedkoop deze prachtige Yum Gum schoenen in Nederland en Belgiƫ. Kijk bij de aanbiedingen van Yum Gum schoenen voor alle modellen en prijzen.

Helaas worden Yum Gum schoenen niet meer verkocht. Gebruik de Schoenmaatvinder om leuke andere schoenen of laarsjes in je maat te vinden.