Yurban staat voor You en Urban, of met andere woorden coole streetwear voor jou. Yurban is een streetwear specialist die schoenen en kleding maakt met een moderne stadse uitstraling. Veel sneakers, jacks, shirts en jeans, maar ook andere mode.

Goed betaalbare streetwear

Yurban schoenen en andere mode is geïnspireerd door streetart (straatkunst), de hiphopcultuur, maar ook door sportkleding. Het resultaat is sportieve originele streetwear voor vrouwen en mannen. Casual, stoer, sportief en comfortabel. Kijk bij de aanbiedingen van Yurban schoenen en mode voor alles van dit coole streetwear merk.

We hebben momenteel helaas geen aanbieders van Yurban schoenen. Kijk bij de urban streetwear schoenen voor de beste alternatieven.

Schoenen en kleding

Niet alleen is het design en de uitstraling van Yurban fashion aantrekkelijk, dat geldt ook voor de prijzen van hun mode.  Deze ligt duidelijk onder de prijs van de mode met dezelfde kwaliteit en uitstraling van vergelijkbare andere merken. Geef Yurban daarom eens een kans en kijk bij de bovenstaande aanbiedingen naar hun schoenen en andere mode.

Yurban schoenen

Het zijn vooral de Yurban sneakers die erg populair zijn. Hoewel Yurban nog een jong merk is (ze zijn in 2014 gestart) heeft het merk in korte tijd een grote naam verworven. Dat deden ze met hun Yurban sneakers met een dikke witte rubberen zool. Ook de sneakers zelf waren (en zijn) meestal wit van kleur.

Na het succes van hun Yurban sneakers kwamen ze ook met andere streetwear kleding. Daarbij richten ze zich vooral op jongeren, waardoor het zaak is de prijzen laag te houden. En daar slaagt Yurban tot op de dag van vandaag prima in. Met betaalbare streetwear van goede kwaliteit en met heel veel uitstraling.

Kijk maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Yurban je allemaal te bieden heeft.

Zie ook: Sneakers aanbiedingen en tips

Foto’s: Yurban
Productselectie: Spartoo

Onderwerpen:
Yurban schoenen, streetwear, Yurban sneakers.