Zalando heeft een nieuw eigen schoenenmerk in de markt gezet. Met Zalando Iconics schoenen en laarzen mikt de Duitse schoengigant op de modebewuste vrouw.

Tijdloos maar ook eigentijds, modieus maar ook comfortabel om te dragen. Zalando stelt hoge eisen aan de schoenen die ze onder hun eigen (goede) naam uitbrengen. Zalando Iconics schoenen zijn schoenen die aan de laatste modetrends voldoen, maar Zalando wil ook dat ze een persoonlijke stijl uitstralen.

Natuurlijk zijn de Zalando Iconics schoenen alleen via de eigen webwinkel te koop.

Zalando Iconics schoenen zijn er uitsluitend voor dames, maar dan wel in veel diverse vormen. Je hebt Zalando Iconics enkellaarsjes, slippers, modieuze sneakers, pumps, sandalen en veel meer. En al deze Zalando damesschoenen voldoen natuurlijk niet alleen aan Zalando’s hoge eisen op het gebied van uiterlijk en uitstraling, maar ook op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ook op die gebieden heeft Zalando immers een naam hoog te houden.

Kijk bij het overzicht van Zalando Iconics schoenen hierboven voor alle schoenen en laarzen van dit nieuwe betaalbare schoenmerk.