Net als je denkt dat de badslippers / sportslippers definitief het veld hebben moeten ruimen ten faveure van de teenslippers worden dit soort slippers weer helemaal in de mode. Maar dan wel in de vorm van gekleurde Adidas badslippers. Kijk hier voor deze sportslippers met een kleurtje.

In het verleden waren badslippers vrijwel allemaal zwart, donkerblauw of grijs. Maar naast deze wat saaie kleuren heeft Adidas zijn badslippers nu ook uitgebracht in kleuren  in kleuren en kleurcombinaties die beter bij de zomer passen. In het wit, rood, groen, roze, maar ook in kleurcombinaties waarbij er gebruik wordt gemaakt van de strepen in het Adidas logo in afwijkende kleuren.

TIP: Kijk bij de aanbiedingen van Adidas schoenen om te zien bij welke online winkels je deze Adidas badslippers het meest goedkoop kunt kopen. Of kijk bij alle tips en aanbiedingen slippers voor nog veel meer mooie slippers.


Veel kleurcombinaties van Adidas badslippers zijn gebaseerd op kleuren van nationale vlaggen. Bijvoorbeeld rood, wit, blauw voor Nederland, Frankrijk, USA en Groot Brittannië, of rood, geel, zwart voor België en Duitsland. Of loop op het Spaanse strand met rood / gele badslippers, of maak in Italië de blits met badslippers in de kleuren rood, wit en groen. Al dit soort combinaties zijn in de ruime collectie Adidas badslippers terug te vinden.

Of kies voor sportslippers met één kleur. Eventueel voorzien van de merknaam Adidas. Kijk bij de bovenstaande goedkoopste aanbieders van Adidas schoenen voor al deze gekleurde Adidas badslippers tegen de laagste prijs.

Gekleurde Adidas badslippers voor dames

Voor heren is het aanbod aan deze gekleurde slippers groot, maar voor dames is het aanbod aan gekleurde Adidas badslippers nog ruimer. Met nog veel meer kleur en kleurcombinaties, ook op het voetbed van de slippers. Uitbundig gekleurde prints, en meer ingetogen pastelkleuren. Heel zomerse badslippers voor op het strand en bij het zwembad, maar ook mooi en comfortabel voor op straat.

Ook de gekleurde Adidas badslippers voor vrouwen vind je bij de aanbiedingen van bovenstaande voordelige aanbieders van al deze sportslippers en andere Adidas schoenen.

Foto’s: Adidas

Onderwerpen:
Adidas badslippers, kleur, Adidas slippers, gekleurde badslippers, sportslippers.