Het merk schoenen ZOO Adventure is vooral bekend om zijn leren laarzen die goed bestand zijn tegen water en vuil. ZOO laarzen kunnen tegen de slechtste omstandigheden, Zoo Adventure laarzen zijn echte outdoor laarzen. Het zijn leren waterdichte outdoor laarzen.


Naast de populaire ZOO leren waterdichte laarzen maakt Zoo Adventure nog meer goede laarzen en schoenen. Met name outdoorschoenen en outdoorlaarzen voor dames en heren. Van leer en waterdicht.

TIP: Aanbiedingen ZOO laarzen

Zoo laarzen, geweldige waterdichte outdoor laarzen

Maar de meest bekende ZOO schoenen zijn zonder twijfel de leren laarzen uit de ZOO Adventure serie. Deze leren outdoorlaarzen zijn geïmpregneerd en daardoor waterafstotend, waterdicht en vuilafstotend. Een speciaal membraan (Aquastop) tussen het leer en de voering zorgt er voor dat de ZOO laarzen wel ademen maar dat het water niet naar binnen kan. Hierdoor zijn deze leren laarzen volledig waterdicht! ZOO Adventure laarzen hoeven niet te worden ingespoten voor bescherming.

Ook de manier waarop bij ZOO laarzen de rubberen zool en het leer van de outdoor laars zelf aan elkaar zijn gelijmd zorgt er voor dat ZOO Adventure laarzen volledig waterdichte laarzen zijn.

Gekleurde ZOO Sunshine laarzen

Een leuke serie wordt gevormd door de de ZOO Sunshine laarzen. Deze Zoo outdoor laarzen zijn net zo comfortabel, waterdicht en goed van kwaliteit als de andere Zoo outdoor laarzen,maar de ZOO Sunshine laarzen vallen op door hun unieke en vrolijke kleuren en kleurcombinaties. Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor deze mooie kleurige outdoor regenlaarzen.

Outdoor laarzen geschikt voor steunzolen

ZOO voorziet de waterdichte outdoor laarzen en andere schoenen en laarzen van dit merk van uitneembare binnenzolen. Zo kun je je eigen steunzolen in deze laarzen gebruiken, en bij sommige modellen wordt ook een tweede set dikke binnenzolen meegeleverd. Op deze manier kun je de laarzen naar je eigen voet optimaliseren. Een goed voorbeeld van hoe serieus ZOO Adventure kwaliteit en draagcomfort neemt

Kwaliteit ZOO schoenen en laarzen

Alle ZOO schoenen en laarzen zijn dan ook van hoge kwaliteit. Ze zijn innovatief, comfortabel en vaak ontworpen met een eigen origineel design. ZOO laarzen zijn van binnen en buiten van leer en geschikt voor zowel casual gebruik als meer nettere gelegenheden.

Ook lopen ZOO laarzen en schoenen heerlijk. Het zijn ideale wandellaarzen en outdoor schoenen.

Zoo rijlaarzen

Zoo laarzen zijn vooral populair in de ruitersport. Zoo laarzen worden vaak als rijlaarzen gebruikt. De beste Zoo rijlaarzen kom je dan ook vaak tegen bij gespecialiseerde winkels voor de ruitersport. Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Zoo laarzen en schoenen kom je dan ook veel aanbiedingen van winkels voor de ruitersport tegen.

Kijk bij de bovenin genoemde aanbiedingen voor ZOO laarzen en Zoo schoenen tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Onderwerpen
Zoo Adventure, outdoor laarzen, Zoo laarzen, leren waterdichte laarzen outdoor, waterdicht, Zoo schoenen, waterdichte leren schoenen.