Zwarte enkellaarsjes zijn laarsjes die je als dame het hele jaar door kunt dragen. In de winter draag je ze onder een jeans en in de zomer onder een jurkje of rokje. Zwarte enkellaarsjes zijn stoere maar ook modieuze laarsjes voor ieder seizoen.

Zwarte enkellaarsjes kom je dan ook tegen in de zomercollecties en de wintercollecties. En vele topmerken maken mooie zwarte laarsjes. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van zwarte enkellaarzen.

Zwart laat zich ook zo lekker makkelijk combineren. Bij een sexy jurkje, een casual jeans of een sexy leren outfit. Zwarte enkellaarsjes passen er altijd bij. Ze passen zich als een kameleon aan de stijl van je outfit aan. Stoer of stijlvol. Verleidelijk of casual.

Zwarte enkellaarsjes zijn er zelf ook in vele soorten. Plat, met hoge hakken of met een kort hakje.

Tip: Enkellaarsjes bij een skinny broek

Enkelaarsjes eindigen bij de enkels. Dat maakt ze minder geschikt om ze te dragen bij een driekwart broek. een kokerrok, een capri-broek of midi-rokjes. Vooal als je klein bent laten deze kledingstukken je in combinatie met enkellaarsjes meer gedrongen lijken. Dat komt omdat je in stukken geknipt lijkt. Je kunt beter één lijn creëren. Bijvoorbeeld door een lange broek te dragen en de broek in de laarzen te stoppen. Vooral een skinny is hier erg geschikt voor.

Tip: Enkellaarsjes bij een lange rok

Een topper in de lente en de zomer. Een lange rok vormt ook één lijn met de enkellaarsjes omdat je niet ziet waar de laarsjes eindigen (het kunnen dus net zo goed hoge laarzen zijn). Een hak versterkt dit effect nog eens.

Zie ook: Enkellaarsjes tips

Onderwerpen:
Zwarte laarsjes dames, zwarte enkellaarsjes, enkellaarzen zwart.

Productselectie: Bol.com