Rehab schoenen

Rehab is een Nederlands merk schoenen dat heel mooie en vaak heel originele casual schoenen voor dames en heren maakt.


Rehab schoenen worden gekenmerkt door een geheel eigen mix van klassiek en sportief. In het design van de schoenen zijn ook nog eens de laatste trends zijn verwerkt. Dit leidt tot prachtige eigentijdse schoenen.

Rehab schoenen zijn eigenzinnige schoenen die moeilijk in een vakje te plaatsen zijn. Je kunt ze dragen onder nette kleding, bijvoorbeeld zakelijk, maar ook in je vrije tijd. Het zijn ideale schoenen voor mensen die een eigen identiteit willen uitstralen.
Kijk hier voor de Rehab schoenen en hun prijs (met korting)


Bij zowel hun damesschoenen als hun herenschoenen heeft Rahab geen angst om geheel verschillende materialen te mixen, bijvoorbeeld leer met lak. Maar alle gebruikte materialen zijn wel van topkwaliteit, evenals de schoenen zelf.

Het assortiment van Rehab schoenen is breed. We komen veel verschillende modellen schoenen tegen bij Rehab (die bij dit merk ook lang niet altijd even goed te rubriceren zijn ). Van sneakers tot vachtlaarzen, van pumps tot enkelboots en van geklede schoenen tot hoge laarzen.


Informatie Rehab

Rehab is in 2008 werd opgericht door Jaco Flach. In 2010 werd Jeremy Westerhuis zijn zakenpartner. Alle Rehab schoenen worden in Nederland ontworpen en ontwikkeld. Voor de productie werken ze samen met vijf schoenfabrikanten van naam en faam die allen hun thuisbasis in het noorden van Portugal hebben. Alle gebruikte materialen bij Rehab schoenen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig uit Portugal, Spanje en Italiƫ.


/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */