Primabase schoenen. Hippe sneakers voor dames en heren.

Primabase schoenen zijn hippe sneakers voor dames en heren uit Italië. Primabase sneakers worden gekenmerkt door opvallende prints. De damessneakers van dit merk zijn bovendien vaak voorzien van stoere studs en modieuze glitters.


Maar onder deze bling bling stijl gaan sneakers van hoge kwaliteit schuil. Gemaakt van de beste leersoorten en met veel zorg afgewerkt.

Iedere Primabase schoen is voorzien van de tekst "today is a very good day", een oprimistische tekst die helemaal bij Primabase schoenen past.

Kijk voor modellen en de prijzen van Primabase sneakers bij de aanbiedingen van Primabase schoenen.

Primabase schoenen zien er op een sportieve manier luxe uit. De sneakers mogen dan PrimaBASE heten, basic zijn ze zeker niet. Daarvoor zijn deze Italiaanse sneakers te geraffineerd, te origieel en te goed van kwaliteit. Schoenen met deze prints en metallics kun je echt niet basic noemen. Maar wees gerust, het woord "prima" klopt wel.


Primabase schoenen zijn er als herenschoenen en als damesschoenen en in zowel hoge als lage sneakermodellen. Het draagcomfort is erg hoog evenals de kwaliteit. Dat mag ook wel, want goedkoop zijn Primabase schoenen niet.


/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */