Cycleur de Luxe schoenen. Sportieve sneakers voor heren uit België

Wat voor schoenen maakt Cycleur de Luxe (de luxe fietser)? Je zou denken fietsschoenen, maar nee, Cycleur de Luxe schoenen zien er sportief uit, maar het zijn geen sportschoenen.


Cycleur de Luxe schoenen zijn meestal sneakers. Het zijn sportieve casual herenschoenen, met de fiets als inspiratiebron, maar dat is wel wat ver gezocht.

Schoenen met de naam Cycleur de Luxe kunnen alleen uit België komen, een land waar iedereen gek van fietsen is. Dat geldt ook voor  Patrick Vanneste, een distributeur van schoenen. En een gepassioneerde wielerfan, die met zijn eigen merk herenschoenen kwam, Cycleur de Luxe.

Cycleur de Luxe schoenen zijn niet alleen in België maar ook in Nederland bij vele grote schoenenwinkels te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen van Cycleur de Luxe schoenen van deze grote winkels.Informatie Cycleur de Luxe schoenen

Cycleur de Luxe maakt sinds 2011 zijn prachtige hoge sneakers en lage sneakers voor heren. Het design van deze sneakers is met een knipoog naar de fietsschoenen uit de jaren 50, de schoenen waarop helden als Fausto Coppi, Hugo Koblet, Louison Bobet, Jacques Anquetil en Charly Gaul hun successen vierden. Cycleur de Luxe combineert hedendaagse kwaliteit en frisse kleuren met een tikje nostalgie uit die tijd, met als resultaat prachtige stijlvolle Cycleur de Luxe sneakers voor heren.