Firetrap schoenen en laarzen

Firetrap is een eigenzinnig Brits modemerk dat prachtige schoenen en laarzen maakt. Er zijn Firetrap schoenen en laarzen voor dames, heren en kinderen.


Firetrap is in 1993 opgericht als een onconventioneel modemerk dat unieke en geheel eigen mode maakt. Origineel en eigenzinnig. Dat geldt ook voor de Firetrap schoenen en laarzen die een heel eigen gezicht hebben.

De wereldstad Londen  is de inspiratiebron voor Firetrap schoenen. De kleuren, uitstraling, de geur,.., kortom alles dat et de Britse hoofdstad te maken heeft komt samen in Firetrap schoenen. Dit maakt Firetrap schoenen tot echte urban schoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Firetrap schoenen voor alle Firetrap laarzen en schoenen die er in Nederland te koop zijn tegen de laagste prijs.


Firetrap schoenen zijn er voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens in vele modellen.  Maar terwijl het aanbod van de meeste andere urban schoenmerken stopt bij sneakers, booties en slippers gaat Firetrap veel verder. Firetrap maakt bijvoorbeeld ook pumps, espadrilles, wandelschoenen. Het is een rijke verzameling aan mooie originele schoenen van prima kwaliteit. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat Firetrap allemaal aan mooie schoenen en laarzen te bieden heeft,