Bikkembergs - Sportieve schoenen en laarzen uit België

Publiceer een vraag of opmerking
Bikkembergs is een Belgisch modemerk. Bikkembergs ontwerpt en maakt herenkleding, dameskleding, schoenen en laarzen. Sport en voetbal nemen een belangrijke plaats in bij de schoenen van Bikkembergs.


Ontwerper en schoenfabrikant Dirk Bikkembergs schopte het zelfs tot de officiële ontwerper van Inter Milan. Veel schoenen van Bikkembergs zijn zeer sportief te noemen, of dat nu sneakers zijn of andere soorten schoenen. De link met voetbal blijkt ook overduidelijk uit het logo van Bikkembergs, het silhouet van een voetballer.

Het assortiment aan schoenen van Bikkembergs is heel breed. Het Belgische modemerk maakt herenschoenen, damesschoenen, jongensschoenen, meisjesschoenen en zelfs babyschoenen.

Ook de soorten schoenen zijn bij Bikkemberg breed. Bootties, enkelboots, korte laarzen, lange laarzen, sneakers, instappers, veterschoenen, schoenen met klittenband, moccasins, sandalen, slippers,... Bikkembergs heeft ze allemaal.

Bekijk de Bikkembergs schoenen en laarzen

Bikkembergs schoenen
Land: België
Bestaat sinds:  1986
Maakt ook: Kleding

Belangrijke soorten Bikkembergs schoenen

Bootties, enkelboots, korte laarzen, lange laarzen, sneakers, instappers, veterschoenen, schoenen met klittenband, moccasins, sandalen, slippers

Veel gemaakte spelfouten
Bikkemberg, Bikkenbergs, Bickembergs, Bikembergs

0 reacties:

Een reactie posten