Bullboxer schoenen en laarzen. Trendy en mooi.


Bullboxer, een schoenmerk die zo heet moet wel stoere schoenen maken. En dat klopt als een bus! Het Nederlandse schoenenmerk Bullboxer stoere herenschoenen, maar dat is maar een deel van de collectie Bullboxer schoenen. Het merk maakt veel soorten trendy schoenen voor dames, heren en kinderen.

Bullboxer schoenen goedkoop online kopen

Bullboxer is een trendy merk schoenen dat het heel goed doet bij jongeren. Bullboxer volgt de mode dan ook op de voet en brengt mooie eigentijdse modellen op de markt. Kijk maar bij de aanbiedingen van Bullboxer schoenen en laarzen bij de belangrijkste schoenenwinkels.

Deze aanbevolen winkels vind je hieronder. Deze online schoenenwinkels hebben het beste assortiment Bullboxer schoenen en laarzen tegen de laagste prijzen.

De laatste trends worden door Bullboxer altijd op korte termijn verwerkt in de schoenen en laarzen. Dat maakt Bullboxer tot een merk dat voorop loopt.


Bullboxer maakt schoenen voor alle jaargetijden. Voor de winter zijn er veel laarzen in alle soorten, en voor de zomer zijn de Bullboxer instappers, sandalen en ballerina's populair. En de zeer gewilde Bullboxer enkellaarsjes, pumps en sneakers worden het hele jaar gedragen.


Informatie Bullboxer schoenen

Bullboxer is een label van de Nederlandse schoenfabrikant Trend Design Shoe Fashion BV uit Waalwijk. Deze internationaal actieve schoenfabrikant ontwerpt en verkoopt een brede collectie modieuze schoenen en laarzen voor dames, heren en kinderen.


Bullboxer is hun eigen label, daarnaast maken ze veel schoenen die andere (vaak bekende) merken onder eigen naam verkopen. 70% van de schoenen gaat naar landen buiten de Benelux.


Kijk bij de bovengenoemde winkels voor alle aanbiedingen van Bullboxer schoenen om deze mooie modieuze streetwear schoenen goedkoop online te kopen,