Waldlaufer schoenen. Comfortschoenen.

Een merk schoenen dat Waldlaufer moet gewoon wel goede loopschoenen maken. Dat is dan ook zeker het geval.


Maar ondanks de naam is Waldlaufer geen merk die uitsluitend wandelschoenen produceert, maar ze maken vooral schoenen voor mensen met 'moeilijke' voeten.

Het Duitse merk schoenen maakt zogenaamde comfortschoenen. Dit zijn comfortabele schoenen die ideaal zijn voor mensen met moeilijke voeten of gevoelige voeten. De ruime collectie schoenen en laarzen biedt schoenen in de schoenwijdten G tot en met M. Alle Waldlaufer schoenen zijn voorzien van uitneembare inlegzolen.
Waldlaufer maakt tal van soorten schoenen. Vooral damesschoenen maar ook herenschoenen. Sandalen, enkellaarzen, ballerina's, sandalen en booties,  Met veters, met klittenband en instappers. En natuurlijk, met zo'n naam, zijn er ook Waldlaufer wandelschoenen waaronder ook lichtgewicht waterproof schoenen.

Handgemaakt sinds 1960
De geschiedenis van Waldlaufer gaat terug tot 1960. Dat jaar produceerde Waltlaufer de eerste van zijn prachtige en zeer comfortabele handgemaakte schoenen. Inmiddels wordt er jaarlijks meer dan een miljoen paar Waldlaufers gemaakt. Vooral de instappers, de sandalen en de Waldlaufer wandelschoenen zijn erg populair, maar wist je dat Waldlaufer ook pumps maakt?