Aanbiedingen Harris schoenen voor heren

De naam doet anders vermoeden, maar Harris schoenen zijn Italiaanse schoenen. Harris schoenen zijn schoenen die helemaal ambachtelijk met de hand worden gemaakt.


Harris schoenen zijn nette herenschoenen van de allerbeste kwaliteit. Handgemaakte leren veterschoenen, boots en sneakers met stijl.

Harris schoenen voordelig online kopen

Diverse bekende Nederlandse schoenenwinkels verkopen Harris schoenen. Hieronder vind je een overzicht van de beste winkels waar je Harris schoenen kunt kopen. Online schoenenwinkels met het grootste aanbod aan Harris schoenen tegen de laagste prijs.Begonnen met sterke schoenen voor het leger

In 1913 begon Harris als fabrikant voor schoenen voor het Italiaanse leger. Harris schoenen kregen een goede reputatie vanwege hun lange levensduur, ook als ze gebruikt werden in extreme omstandigheden. Deze goede kwaliteit hebben Harris schoenen nog steeds, maar met legerkistjes hebben de huidige nette schoenen van Harris niets meer te maken.

Kantoorschoenen, nette schoenen en stijlvolle sneakers

Tegenwoordig zijn Harris schoenen nette stijlvolle schoenen voor heren. Schoenen die vaak op kantoor worden gedragen, maar Harris heeft ook een groot en breed assortiment nette stijlvolle sneakers voor heren.


Mooie stijlvolle herenschoenen

Het design en de uitstraling van Harris schoenen is net en klassiek. Ze zijn stijlvol, maar van trends trekt Harris zich niets aan. Het zijn tijdloze schoenen, erg populair voor zakelijk gebruik, maar niet voor iedereen weggelegd.Kijk bij de aanbiedingen hierboven voor het aanbod aan Harris schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels in Nederland en Belgiƫ,