Alberto Gozzi schoenen en laarzen voor dames

Alberto Gozzi is zo'n typisch Italiaans merk damesschoenen. Alberto Gozzi schoenen en laarzen zijn elegant, vrouwelijk en van hoge kwaliteit. Italië lijkt patent te hebben op zulke geweldige stijlvolle schoenfabrikanten.


Alberto Gozzi schoenen worden nog altijd met de hand gemaakt en het hele productieproces vind in Italië plaats. Alberto Gozzi is een echt kwaliteitsmerk dat heel veel zorg besteed aan het productieproces en de kwaliteitscontrole.

Aanbiedingen Alberto Gozzi schoenen

Alberto Gozzi zijn in Nederland en België online tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar. Kijk bij de onderstaande online schoenenwinkels voor de mooiste aanbiedingen. Deze webshops bieden een mooi assortiment Alberto schoenen aan tegen vaak heel lage prijzen.

Mooie luxe uitgevoerde schoenen

Alberto Gozzi schoenen en laarzen zijn luxe uitgevoerd. Gemaakt van de beste materialen, zoals leer en bont, en voorzien van luxe details. De hoge hakken op veel schoenen zijn een ander kenmerk van Alberto Gozzi.

Ondanks alle pracht en praal zijn Alberto Gozzi schoenen ook heel draagbare schoenen. Eigenlijk is dit een understatement want het draagcomfort en de pasvorm zijn zelfs heel goed te noemen. Het assortiment Alberto Gozzi laarzen en schoenen is onderverdeeld in drie collecties, Upper Class, Business Club en Glam Mood.


Alberto Gozzi schoenen
Land: Italië
Bestaat sinds: 1976

Veel gemaakte spelfouten
Alberto Gozi

Belangrijke soorten Alberto Gozzi schoenen
Handgemaakte dameslaarzen en damesschoenen