Desigual schoenen. Net zo vrolijk en kleurrijk als alle Desigual mode

Desigual schoenen zijn extreem kleurrijk. Zoals bij alle producten van het modemerk Desigual komen knallen bij Desigual schoenen de kleuren je tegemoet. Hoe meer kleur hoe beter lijkt het motto van dit Spaanse modelabel.


Desigual verkoopt naast schoenen ook dameskleding, herenkleding en kinderkleding en heel veel modeaccessoires zoals tassen. De vrolijk gekleurde Desigual mode is geïnspireerd op het Cirque du Soleil.


Elk seizoen ontwerpen de 25 designers van Desigual weer meer dan duizend nieuwe kledingstukken, schoenen en accessoires. Kleur speelt een belangrijke rol bij al deze mode. Een dominante rol zelfs want de knallende kleuren, intense prints en flamboyante graffiti-kunst op alle kleding, schoenen, tassen en accessoires bepalen de stijl en uitstraling van al deze mode.

Desigual schoenen zijn damesschoenen in tal van modellen. Het gaat onder meer om pumps, clogs, sandalen, sneakers, ballerina's en veterschoenen. Al deze schoenen zijn door hun kleuren en designs onmiddellijk als Desigual schoenen te herkennen. Desigual is een heel typisch merk dat momenteel heel erg in de mode is.

Disigual mag dan een Spaans merk zijn, het is in 1984 opgericht door de Zwitser Thomas Meyer. Disigual verkoopt naast schoenen ook dameskleding, kinderkleding, herenkleding en accessoires. Disigual is in de loop der tijd uitgegroeid tot een multinational met een jaaromzet van meer dan een half miljard euro en zo'n 3.000 werknemers van meer dan 70 nationaliteiten.

Desigual heeft zo'n 25 designers in dienst die ieder seizoen zorgen voor ongeveer 1000 nieuwe artikelen. Met blijft het kleurige concept van Disigual schoenen en andere Disigual mode echter altijd trouw.