New Rock laarzen en schoenen in biker en gothic stijl

New Rock schoenen zijn bijzonder stoere schoenen en laarzen in biker / gothic stijl. New Rock laarzen en schoenen zijn (net als de T-Ford destijds) te koop in iedere kleur, zolang het maar zwart is.


De New Rock schoenen / laarzen zijn een soort kisten met extreem dikke zolen. Op deze zolen hebben ze stalen versierselen. Aan de binnenkant van de zool zit een voetbed.De meeste New Rock schoenen en laarzen zien er uit om naar een metal-concert of een gothic-bijeenkomst te gaan, of om een stoere motor mee te bereiden, maar er zijn ook nettere modellen waarmee je gerust op klantenbezoek kan, zoals de schoenen in de New Rock Snob serie.


De laarzen en schoenen passen helemaal bij dit merk

New Rock is een Spaans modemerk. Ze maken naar New Rock schoenen en laarzen ook kleding in een bijpassende stijl zoals leren jassen en korsetten. New Rock maakt ook motorhelmen. De New Rock laarzen en schoenen komen uit Yecla in de Spaanse provincie Murcia. Het ontwerp van hun laarzen en schoenen is uniek. New Rock laarzen en schoenen zijn in meer dan 50 landen te koop.


Het assortiment is opgedeeld in diverse series die elk een doelgroep bedienen. Zo heb je New Rock Metallic Power serie in gothic stijl,de New Rock Space laarzen met torenhoge zolen, de New Rock Malicia serie voor liefhebbers van hoge hakken en de New Rock Motorcycle collectie met laarzen waarmee je ook kunt motorrijden. Dat laatste is niet mogelijk met de megahoge zolen van sommige andere series.

Bij de aanbiedingen hierboven kun je New Rock schoenen en laarzen voordelig kopen.