Schoenen met lampjes voor meisjes en jongens

Schoenen met lampjes die beginnen te knipperen tijdens het lopen zijn helemaal hip bij kinderen op dit moment. Helaas zijn er nog maar weinig merken die schoenen met lampjes maken en verkopen.


Hier kijken we daarom naar merken die kinderschoenen met lichtjes verkopen. Goede kinderschoenen met lampjes natuurlijk, want je laat je kinderen niet op slechte schoenen lopen.


De onderstaande schoenmerken maken gezonde verantwoorde schoenen die zijn voorzien van lampjes.

Celestial
Celestial is een Nederlands merk schoenen dat helemaal gespecialiseerd is in sneakers met lichtjes. Niet alleen voor jongens en meisjes, maar ook voor dames en heren. De Celestial sneakers met lichtjes voor volwassenen zijn echter lastiger verkrijgbaar dan de Celestial schoenen met lichtjes voor kinderen.

Geox
De kinderschoenen van Geox zijn populair onder kinderen en ouders. Bij de kinderen omdat de schoenen er stoer en sportief uitzien, bij de ouders omdat de schoenen goed voor de kindervoeten zijn en bijzonder goed luchten. Geox heeft een behoorlijk aantal leuke schoenen met lampjes in het assortiment. Zowel jongensschoenen als meisjesschoenen.

Sketchers
Sketchers is een merk schoenen dat heel mooie en goede sneakers maakt. Voor kinderen hebben ze diverse van hun sneakers voorzien van lampjes. Sketchers is een goed merk als je voor jongens of meisjes sneakers met lampjes zoekt.

Lelli Kelly
Lelli Kelly schoenen met lampjes zijn heel anders van stijl dan de sportieve Geox en Sketchers kinderschoenen met lampjes. Lelli Kelly schoenen met lichtjes zijn echte meisjesschoenen met veel roze en veel bling bling. Deze Lelli Kelly schoenen met lampjes zijn erg populair onder meisjes in de lagere school leeftijd.