Shepherd schoenen, laarzen en pantoffels met schapenvacht

Shepherd schoenen komen uit Zweden. Het betreft kwalitatief hoogwaardige schoenen, laarzen en pantoffels van schapenvacht, textiel en leer.


Shepherd schoenen worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt. Shepherd heeft eigen leerlooierijen om de kwaliteit van de Shepherd schoenen en laarzen te garanderen.

Shepherd maakt vooral laarzen, slippers, enkellaarzen en pantoffels. Vooral de modellen van schapenwol zijn erg populair. Deze Zweedse schoenen en laarzen houden je voeten lekker warm en droog en zijn prima geschikt voor koude omstandigheden zoals deze in Zweden veel voorkomen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Shepherd schoenen en laarzenShepherd maakt al meer dan 30 jaar schoenen van schapenhuiden. Dit betreft heerlijk warme Shepherd pantoffels met een wollen voering, comfortabele snowboots en andere schoenen waarin schapenvacht of lamsvacht is verwerkt. Overigens zijn er ook Shepherd schoenen zonder schapenvacht, maar alle Sheperd schoenen worden wel van natuurlijke materialen gemaakt. De natuur is namelijk erg belangrijk voor dit Zweedse schoenmerk.