Hundred schoenen en laarzen

Hundred schoenen zijn dames- en herenschoenen en laarzen van hoge kwaliteit. Bijzonder nette en stijlvolle schoenen en laarzen ook.


Hundred schoenen zijn comfortabel om te dragen. En ze hebben een tijdloos design. Hundred schoenen en laarzen passen in ieder hedendaags modebeeld.

Dat komt onder meer doordat Hundred (100) schoenen geen opvallende kleuren hebben, maar in het zwart of bruin vormgegeven zijn. Wat wel weer opvallend is, is dat veel Hundred schoenen en laarzen in twee kleuren zijn uitgevoerd, zowel bruin als zwart. Zo kan de schoen volledig tweekleurig zijn, of er wordt alleen gebruik gemaakt van een contrasterende neus.

Kijk hier voor aanbiedingen van Hundred schoenen

Hundred maakt zowel damesschoenen als herenschoenen. Het zijn nette maar modieuze en stijlvolle schoenen en laarzen om te zien. Hundred heeft onder andere veterschoenen, booties en driekwartlaarzen in de collectie. Al deze Hundred laarzen en schoenen zien er bijzonder het uit en kunnen daardoor uitstekend zakelijk worden gedragen.

Als materiaal wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van leer, eventueel afgewerkt met suede. De zolen van Hundred schoenen zijn van rubber.