De beste merken gympen

Gympen zijn een andere naam voor sneakers. Met gympen wordt meestal de zachte variant van sneakers bedoeld. Veelal sneakers die zijn afgeleid van basketbalschoenen en sneakers die van tennisschoenen zijn afgeleid.


Deze gympen zijn gemaakt van canvas of zacht leer. Wij kijken hier naar de beste merken gympen en geven we informatie over deze sportieve casual schoenen.

Aanbiedingen gympen

Ben je op zoek naar nieuwe gympen? Kijk dan bij de aanbiedingen van sneakers. Hier vind je de actuele aanbiedingen van sneakers / gympen van alle online schoenenwinkels die er toe doen. Zo kun je snel en makkelijk je favoriete gympen tegen de laagste prijs vinden.

Beste merken gympen

Goede merken gympen zijn ondermeer Converse, Vans en Adidas. Kijk bij de beste merken sneakers voor een overzicht van deze beste merken sneakers / gympen met informatie en aanbiedingen van deze schoenen,

Informatie gympen

Gympen is een verbastering van het woord gymschoenen. Alle gympen hebben dan ook sportschoenen als basis. Dat kunnen basketbalschoenen zijn maar ook tennisschoenen of sportschoenen die tijdens een andere sport gedragen worden. Meestal zijn gympen aangepast naar dagelijks gebruik. Ze beschikken dan bijvoorbeeld niet meer over de noppen of spikes waarover de oorspronkelijke sportschoenen wel beschikken. Soms overleven de gympen zelfs de originele sportschoenen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de klassieke Allstars. Bij basketball draagt niemand die meer, maar als gympen zijn de All Stars nog steeds erg populair.