Donna Carolina schoenen en laarzen voor dames

Donna Carolina is een veelzijdig Italiaans merk schoenen,. Donna Carolina schoenen zijn overwegend mooie stijlvolle ietwat klassieke Italiaanse damesschoenen, maar uit de koker van deze fabrikant komen ook sportieve damessneakers en stoere veterschoenen.


Maar elegante laarsjes en ballerina's domineren de collectie Donna Carolina schoenen, en aan deze elegante damesschoenen heeft Donna Carolina zijn goede reputatie te danken.

Donna Carolina schoenen en laarzen worden met veel zorg van de beste materialen gemaakt. Deze schoenen worden zorgvuldog met de hand gestikt. De afwerking is hoogwaardig. Donna Carolina schoenen en laarzen zijn dan ook geen goedkope damesschoenen maar echt duur zijn ze zeker ook niet. Vooral niet als je ze slim inkoopt. Kijk maar bij de aanbiedingen van Donna Carolina schoenen van de online schoenenwinkels.

Donna Carolina schoenen en laarzen zijn volledig Italiaans. Productontwerp, productontwikkeling, productie en verkoop, het vindt allemaal plaats in Fiesso d’Artico, een klein stadje in de buurt van Venetië. Sinds 1957 worden daar met zorg Donna Carolina schoenen ontworpen en gemaakt. Ondanks zijn populariteit en groei is Donna Carolina nog steeds een familiebedrijf waar met veel vakmanschap en zorg damesschoenen en dameslaarzen worden gemaakt. Donna Carolina laarzen en schoenen die er prachtig en stijlvol uitzien en heel comfortabel zijn om te dragen.