La Martina schoenen en laarzen

La Martina is een Argentijns polomerk. Ze maken voornamelijk polokleding, maar hebben ook mooie La Martina schoenen voor dagelijks gebruik in hun collectie.


Zoals je van een merk uit de polosport mag verwachten zijn La Martina schoenen heel casual, maar wel netjes en stijlvol. La Martina schoenen zijn bovendien heel goed van kwaliteit.

La Martina schoenen zijn stijlvol en sportief. Neem bijvoorbeeld de La Martina sneakers. Chique sneakers van suede met een heel mooie afwerking. De binnenvoering is van zacht leer. Alles aan deze La Marina sneakers ademt stijl uit, en dat geldt voor alle La Martina schoenen.

Kijk hier voor aanbiedingen van La Martina schoenen

La Martina schoenen zijn er voor zowel dames als heren en in vele modellen. Naast de bovengenoemde sneakers zijn dat ondermeer ballerina's, booties en enkellaarsjes. Al deze La Martina schoenen en laarzen zijn van hoge kwaliteit en hebben een stijlvol uiterlijk.

La Martina is een kledingmerk uit de polosport. Polo is Het is een balsport die te paard wordt gespeeld.  Polo werd al meer dan 2000 jaar geleden op de Aziatische steppen gespeeld, bijvoorbeeld door Dzjengis Khan. Engelse militairen brachten de sport vanuit Pakistan en het noorden van India naar huis. In 1875 werd polo in Argentinië geintroduceerd, dit is het thuisland van La Martina schoenen. La Martina is een groot internationaal kledingmerk in de polo-sport en ook de La Martina schoenen zijn gewild bij liefhebbers van polo. Maar je hoeft niet van polo te houden om de La Martina schoenen mooi te vinden en te dragen.