Riveiras schoenen. Zomerse instappers.

Rivieras is een merk schoenen dat in feite maar in model schoen levert. Een zomerse instapper van textiel. Deze mocassin / espadrille is echter in vele kleuren en met vele verschillende prints te koop.Bij Rivieras valt er dus toch nog veel te kiezen. Want in iedere kleurstelling zien deze zomerse instappers er weer anders uit.

Rivieras is een Spaans merk dat espadrilles maakt in de stijl van de jaren 50. je zou deze instappers kunnen beschrijven als zomers, relaxt, en kunstzinnig. Het zijn zomerschoenen die je met mooi weer, in je vrije tijd, overal kunt dragen. Op het strand, op de boulevard en in een strandtent.

Kijk voor de verschillende uitvoering van deze zomerse klassieker bij de aanbiedingen van Riveiras schoenen bij de Nederlandse schoenenwinkels.Rivieras schoenen stralen de stijl uit van de Costa Brava in de jaren 50. Een periode dat een strandvakantie aan de Middelandse Zee nog exclusief was. Een periode dat de huidige Spaanse toeristencentra nog rustige vissersdorpjes waren. Een periode ook waarin het leven aan de Costa Brava nog vriendelijk en relaxed was. Net zoals de Riveiras schoenen.