Vidoretta schoenen: Modieuze espadrilles

Vidoretta is een echte specialist op het gebied van espadrilles voor dames. Vidoretta schoenen komen uit Spanje, het land waar de espadrilles oorspronkelijk vandaan komen.


Vidoretta espadrilles zijn met de hand gemaakte espadrilles van hoge kwaliteit. De onderzijde van Vidoretta schoenen zijn gemaakt van gevlochten jute. Dit materiaal is niet alleen heel sterk, maar heeft ook een bijzonder goede isolatie, het is anti-statisch en heeft een lage thermische geleidbaarheid.

Goedkoop Vidorreta schoenen kopen

Vidoretta schoenen zijn mooie en modieuze schoenen om te zien. En ze zijn  ondanks het handwerk en de hoge kwaliteit gode betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Vidoretta schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels van Nederland.

Dit zijn de beste winkels met de mooiste aanbiedingen van Vidorreta schoenen.Informatie Vidorreta schoenen

Vidoretta espadrilles zijn ook ecologische schoenen. Ze zijn gemaakt van goede natuurlijke materialen op een verantwoorde manier, ambachtelijk met de hand.


Naast het traditionele espadrille model, maakt Vidoretta ook andere soorten schoenen die zijn voorzien van hun jute zool zoals sandalen, pumps en ballerina's. Soms zijn dit lage damesschoenen, maar vaak ook beschikken ze over een hoge sleehak van jute.


Vidoretta is gevestigd in de Spaanse regio Rioja. Daar begonnen ze eind jaren 70 met het produceren van jute vezels en  van zolen van espadrilles voor andere merken. Het duurde daarna nog een aantal jaren voor Vidoretta schoenen onder eigen naam ging maken. De eerste Vidoretta espadrilles waren bestemd voor de Spaanse markt, maar vanwege het grote succes werden de Vidoretta schoenen al snel naar het buitenland geëxporteerd.Kijk voor Vidoretta schoenen tegen de laagste prijzen in Nederland en België bij de eerder vermelde aanbevolen winkels.

Zie ook: Meer tips espadrilles

Foto's / video: Vidoretta

Onderwerpen:
Vidoretta schoenen, Vidoretta espadrilles online, outlet, sandalen dames.