Ugg zomerschoenen

Bij de schoenen van Ugg Australia denkt iedereen altijd meteen aan de Uggs, de vachtlaarzen van dit Australische merk schoenen. Maar Ugg Australia maakt veel meer soorten schoenen, waaronder heel veel zomerschoenen.


Slippers, sandalen, sneakers, espadrilles, mocassins, pumps, ballerina's,... Ugg Australia heeft ze allemaal in de zomercollectie. Er zijn veel meer Uggs dan de meeste mensen denken.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Ugg Australia schoenen wat er allemaal aan Uggs te koop is. Ugg Australia is tegenwoordig een heel breed schoenmerk dat alle soorten schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen in de aanbieding heeft.

Bij Uggs denkt men aan warme vachtlaarzen, maar dat Ugg slippers maakt is helemaal niet zo vreemd. Het waren namelijk de Australische surfers die de Uggs beroemd maakten. Je zou Ugg Australie dus bijna een surfmerk kunnen noemen, en daarmee is het heel logisch dat ze ook slippers en andere Ugg zomerschoenen maken.

Alle Ugg zomerschoenen en andere schoenen van Ugg Australia zijn hip om te zien en van goede kwaliteit. Dezelfde hoge kwaliteit waarom de Uggs zo bekend staan.