Valsport schoenen. Stijlvolle sneakers voor heren.

Valsport schoenen zijn prachtige modieuze sneakers en andere casual schoenen uit Italië. Valsport is een Italiaanse fabrikant van sportkleding, sportschoenen en sportieve casual schoenen zoals sneakers en booties.


Deze Valsport sneakers en booties zijn bijzonder stijlvol. Valsport schoenen zijn er alleen voor heren. Sorry dames!!!

Het Italiaanse sportmerk Valsport maakt sportkleding en sportschoenen voor vele verschillende sporten zoals voetbal, tennis, wielrennen, hockey, atletiek, basketbal, rugby en schaatsen. Naast deze sportschoenen maken ze echter ook een schitterende collectie sneakers en booties voor heren. Deze casual Valsport schoenen zijn bijzonder stijlvol en smaakvol. Deze schoenen zijn heel modieuze herenschoenen, die sportief en stijlvol staan, maar ook schoenen die heel comfortabel zijn om te dragen.

Wil je weten hoe deze stijlvolle Italiaanse herensneakers en herenbooties er uit zien en wat ze kosten bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels? Kijk dan bij de aanbiedingen van Valsport schoenen.

Informatie Valsport

Valsport is in 1920 in het Italiaanse Padua opgericht door Antonio Valle (daar komt de naam dus vandaan). Valsport was in die tijd de eerste schoenfabrikant die in Italië modieuze sportschoenen en sportaccessoires ging maken. Met deze modieuze sportschoenen was Valle met Valsport een echte trendsetter. Tegenwoordig komt de meeste modieuze sportkleding immers uit Italië. We durven wel te stellen dat Antonio Valle met zijn Valsport daarin een grote rol heeft gespeeld.


Kenmerken Valsport schoenen

De Valsport herenschoenen worden naast hun stijlvolle uiterlijk gekenmerkt door een hoge kwaliteit van de materialen en door het vakmanschap waarmee de Valsport schoenen gemaakt zijn. Het zijn schoenen die lang mooi blijven en lang meegaan. Valport sneakers, booties en andere schoenen en laarzen van dit Italiaanse schoenmerk zijn echte kwaliteitsschoenen!