Dachstein schoenen. Goede wandelschoenen en andere outdoor-schoenen

Dachstein schoenen zijn heel goede wandelschoenen, bergschoenen, snowboots, skischoenen en andere schoenen voor outdooractiviteiten.


Officieel heet het merk Dachstein Outdoor Gear. Het merk outdoor schoenen uit Oostenrijk is één van de beste en meest bekende op zijn gebied. Vooral in eigen land zijn de Dachstein schoenen heel beroemd.

Voor een stevige wandeling, of die nu in Nederland of in de bergen plaatsvindt heb je wandelschoenen van hoge kwaliteit nodig. Goede wandelschoenen geven je grip en stabiliteit en voorkomen blessures en pijntjes. Dachstein Outdoor Gear maakt dit soort goede wandelschoenen.

Wandelschoenen van zo'n hoge kwaliteit zijn nooit goedkoop, maar Dachstein schoenen zijn heel redelijk geprijsd. Kijk maar bij de aanbiedingen van Dachstein schoenen bij de beste en belangrijkste Nederlandse schoenenzaken en sportwinkels.


Dachstein is een Oostenrijks merk outdoor-schoenen dat al sinds 1925 bestaat. Het merk is genoemd naar het Dachsteinmassief dat zo'n 45 kilometer ten zuidoosten van Salzburg te vinden is. De top van de Dachstein bevindt zich op 2995m hoogte. Een geschikte naam dus voor een merk schoenen dat ooit begon met het maken van bergschoenen.

Dachstein is een innovatief merk dat altijd veel aan de ontwikkeling van skischoenen, bergschoenen en wandelschoenen heeft gedaan. Ook maakte het merk naam in sportevenementen als de Olympische Spelen en de wereldbekerwedstijden waar Dachstein één van de meest succesvolle schoenmerken is.