Fabulous Fabs schoenen en laarzen

Fabulous Fabs is een Nederlands merk schoenen dat vooral bekend staat om zijn mooie enkellaarsjes. Naast enkellaarzen maakt Fabulous Fabs echter ook sneakers, booties en andere schoenen voor dames.


Fabulous Fabs schoenen en laarzen laten zich makkelijk combineren met kleding in vele stijlen. De schoenen en enkellaarsjes zijn stijlvol en voorzien van mooie details. Bovendien zijn ze heel betaalbaar.

Kijk maar eens voor de prijzen bij de aanbiedingen van Fabulous Fabs schoenen. Hier vind je het aanbod van Fabulous Fabs schoenen en laarzen bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels. Vele schoenwinkels in Nederland voeren dit Hollandse merk wiens schoenen en laarzen uitermate geschikt zijn voor de Nederlandse smaak en de Nederlandse weersomstandigheden.Fabulous Fabs schoenen worden vaak kortweg Fab schoenen of Fabs schoenen genoemd. Het zijn modieuze damesschoenen en dameslaarsjes. Fabulous Fabs schoenen en laarzen worden gemaakt door Hengst Footwear. Sinds Hengst in 1901 zijn eerste schoenenwinkel opende staat deze naam garant voor goede schoenen tegen heel betaalbare prijzen. Zes keer per jaar komt Hengst onder de naam Fabulous Fabs met een nieuwe collecte schoenen en laarzen die onder eigen beheer worden ontworpen en gemaakt.