BQZ schoenen (Braqeez, Brakkies)

Brakkies, Braqeez, BQZ, erg merktrouw is deze schoenfabrikant uit Kaatsheuvel niet. Officieel heten deze kinderschoenen tegenwoordig Braqeez, maar de namen Brakkies en BQZ komen we ook vaak tegen voor schoenen uit dezelfde stal.


Whats in a name. Het gaat er om dat kinderschoenen comfortabel, gezond, sterk en natuurlijk mooi zijn. En aan al deze eigenschappen voldoen BQZ schoenen, hoe je ze ook noemt.

BQZ maakt kinderschoenen voor jongens en meisjes in vele stijlen in modellen. BQZ schoenen zijn modieus, vaak vrolijk om te zien en van hoge kwaliteit. En ook heel belangrijk, het zijn betaalbare kinderschoenen, kijk maar bij de aanbiedingen van BQZ schoenen.


Informatie BQZ schoenen

BQZ schoenen worden gemaakt door schoenfabrikant Beniamino uit Kaatsheuvel. Beniamino is de grootste fabrikant van kinderschoenen in Nederland. Ook het kinderschoenenmerk Bunnies is eigendom van Beniamino. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1839 schoenen maakt. In 1962 gingen ze zich specialiseren in kinderschoenen en in 1988 werd het schoenenmerk Brakkies geintroduceerd. De Brakkies kinderschoenen werden een groot succes, ook in het buitenland. Daarom werd de naam aangepast naar het meer internationaal klinkende Braqeez. Hoewel dit een grote naam in kinderschoenen werd besloot Beniamino in 2014 de naam wederom te veranderen. Braqeez schoenen werden BQZ schoenen.Onder de naam BQZ worden vele modellen kinderschoenen voor jongens en meisjes op de markt gebracht. Veel sneakers, klittebandschoenen en veterschoenen, maar er zijn ook BQZ laarzen, sandalen, slippers, snowboots, ballerina's en ander soorten BQZ kinderschoenen. De maten lopen van maat 20 tot maat 40/42. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor alle modellen en prijzen van BQZ schoenen.