Slingback ballerina's

Tamaris
Normaal gesproken is een ballerina een geheel gesloten schoen. Maar zoals altijd op het gebied van schoenen zijn er uitzonderingen. Slingback ballerina's zijn ballerina schoenen die aan de achterkant open zijn. Hier lees je alles over slingback ballerina's.


De slingback ballerina is deze zomer helemaal hot. Heel verwonderlijk is dat niet, want zo'n ballerina met open hiel is zeer geschikt voor de zomer. Een slingback ballerina is heel comfortabel om te dragen en ziet er ook nog eens modieus en zomers uit. Slingback ballerina's zijn elegante zomerschoenen die er elegant en stijlvol uitzien. Slingback ballerina's worden dan ook steeds vaker gedragen door fashionista's en celebs.

Kijk voor aanbiedingen slingbacks en andere ballerina's

In bovenstaand overzicht vind je de mooiste slingbacks van topmerken als Caprice, Tamaris, Gabor, Kennel & Schmenger, Tommy Hilfiger, Peter Kaiser, Högl, Marc O'Polo en vele andere modieuze schoenmerken die prachtige slingback ballerina's maken.

Kennel & Schmenger (K&S)

Bedacht door Karl Lagerfeld

De geschiedenis van de slingback ballerina gaat terug tot eind jaren 50 toen Karl Lagerfeld voor Chanel de slingback ontwierp. Deze slingback ballerina met hak werd gedragen door veel beroemde filmsterren uit die tijd waaronder Brigite Bardot, Romy Schneider en Catherine Deneuve. De hakken zijn in de loop der tijd lager geworden maar de slingback band is gebleven.

Chanel

Makkelijke maar stijlvolle schoenen

Slingback ballerina's zijn dan ook te mooi en te comfortabel om weer uit het modebeeld te verdwijnen. Je kunt de elegante schoentjes ook heel makkelijk combineren met vele stijlen. Je kunt ze dragen onder shorts maar ook onder een jeans. En ze zijn te combineren met een jurkje maar ook met een lange trui of een colbertje.

Hogl

Kijk bij het bovenstaande overzicht voor de mooiste slingback ballerina's.

Zie ook: Meer tips ballerina's