Lev'01 schoenen: Vilten laarzen


Lev'01 is een opmerkelijk merk schoenen. Ze zijn namelijk helemaal gespecialiseerd in vilten laarzen. Lev'01 laarzen hebben een tijdloos design en het vilt zorgt voor een comfortabele warmte. Bovendien zijn de Lev'01 vilten laarzen sterk en stevig, net het vilt weert vocht en vuil.

Lev'01 is een jong merk dat zijn naam nog moet vestigen, daarom zijn Lev'01 laarzen nog lang niet overal te koop, maar we verwachten een grote toekomst voor deze vilten laarzen. Kijk bij de aanbiedingen van Lev'01 schoenen om te zien waar deze bijzondere winterlaarzen nu al te koop zijn.Informatie Lev'01 laarzen

Oprichters van Lev'01 zijn Liesel Swart en Dorien Rademaker die elkaar bij hun opleiding aan de Dutch Shoe Academy leerde kennen. Met hun Lev'01 leveren ze unieke laarzen af, met unieke eigenschappen.


De vilten schacht zorgt er voor dat de voeten bij temperaturen tot -20 graden Celsius warm blijven. Bij introductie van het merk zijn deze in drie hoogtematen verkrijgbaar, 20, 30 en 40 centimeter, en in twee kleuren, bruin en lichtgrijs. In de toekomst moeten er meer keuzemogelijkheden komen.
Kijk bij bovenstaande aanbiedingen waar je nu Lev'01 laarzen goedkoop kunt kopen.