Floris van Bommel damesschoenen en laarzen


Lauren Verster is het gezicht van de Floris van Bommel damesschoenen. Damesschoenen worden steeds belangrijker voor het schoenmerk Floris van Bommel, en de keuze aan Floris van Bommel damesschoenen wordt steeds groter. Laarsjes, sneakers, pumps, nette veterschoenen, het Nederlandse merk schoenen biedt het allemaal.


Kijk maar eens naar de collectie Floris van Bommel damesschoenen wat de schoenenwinkels in Nederland allemaal aan Floris van Bommel schoenen en laarzen voor dames bieden.


De Floris van Bommel damesschoenen zijn modieus en vooral origineel. Leer in een combinatie van verschillende kleuren kenmerken veel damesschoenen van dit merk. Dit geeft de schoenen en laarzen een retro tintje.


Lauren Verster gezicht van Floris van Bommel schoenen voor dames

De Floris van Bommel damesschoenen worden aangeprezen met Lauren Verster als gezicht van het merk. Ze is programmamaakster en presentatrice. Presentatiewerk deed Verster voor Veronica, AVRO, TROS, MTV, Nickelodeon, The Box en de VARA. Ook was ze actief als nieuwsverslaggeefster en schreef ze een boek.

Haar dynamische, stoere, pittige maar ook vrouwelijke uitstraling past uitstekend bij de stijl van de Floris van Bommel schoenen voor dames.

Hieronder vind je een deel van het steeds meer groeide aanbod aan Floris van Bommel schoenen voor dames.


Kijk bij eerder genoemde aanbiedingen voor al deze mooie damesschoenen en dameslaarzen tegen de laagste prijs.