Maak kennis met het Premium Service programma van Spartoo


Ben je een echte liefhebber van schoenen? En koop je daardoor regelmatig een nieuw paar? Kijk dan eens bij het Spartoo Premium Service programma. Deze biedt je altijd 10% korting op de nieuwste schoenen, kleding en mode-accessoires, extra korting in de sale, kopen op rekening zonder extra kosten en gratis supersnelle levering.


Aan de Spartoo Premium Service zijn wel kosten verbonden, maar deze bedragen slechts €19,90 per jaar. Dat bedrag heb je heel snel terugverdiend door de kortingen en de besparing op verzendkosten. Met twee bestellingen per jaar ben je vaak al uit de kosten, en dan heb je ook nog eens de extra voordelen zoals levering via een dag via UPS Express en de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Dit zijn de voordelen van de Spartoo Premium Service:

  • 10% korting op de nieuwe collectie.
  • 5% extra korting tijdens de sale.
  • Exclusieve kortingen en exclusieve aanbiedingen alleen voor Spartoo Premium Service klanten.
  • Voor 13:00 besteld, volgende dag bezorgd via UPS Express.
  • Op rekening kopen zonder extra kosten via Klarna Factuur.

Heel veel keuze uit schoenen, kleding en mode-accessoires

Spartoo is één van de grootste aanbieders van schoenen, kleding en andere mode in Europa. Deze webwinkel voert meer dan 3.500 merken. Hun collectie bestaat uit ruim 300.000 artikelen. Doordat Spartoo in meer dan 25 landen actief is kunnen ze hoge kortingen bedingen bij de modemerken, en als klant merk je dat aan de prijs. Spartoo staat bekend om de hoge kortingen die het hele jaar door gegeven worden.

En met het Spartoo Premium Service wordt dit alles nog goedkoper en aantrekkelijker.