Paloma Barcelo schoenen


Paloma Bercelo schoenen zijn prachtige handgemaakte design schoenen uit Spanje. Het merk maakt zowel damesschoenen als herenschoenen. De collectie omvat veel espadrilles, maar wordt steeds meer uitgebreid met andersoortige schoenen. Zoek je originele schoenen van hoge kwaliteit en een prachtig design? Kijk dan vooral eens naar Paloma Barcelo schoenen.


Online Paloma Bercelo schoenen kopen

Paloma Bercelo schoenen zijn in Nederland en Belgiƫ online te koop via de webshop van Bastiaans Schoenmode. Daarnaast zijn de Paloma Bercelo schoenen uit oudere collecties met hoge korting te koop via de To Be Dressed outlet.


Informatie Paloma Barcelo schoenen

De oprichter van het schoenmerk Paloma Barcelo heet geen Paloma maar Manuel Barcelo. Deze designer leerde het vak bij Cosi-Cosi Footwear schoenenfabriek van zijn vader. In deze Spaanse schoenenfabriek werden espadrilles geaakt, de Spaanse schoenen bij uitstek. Later ging Manuel voor diverse topdesigners werken. In 2002 richte hij zijn eigen schoenmerk op, Paloma Barcelo.In de beginperiode waren dat, net zoals bij zijn vader, handgemaakte espadrilles.  Nog steeds bestaat een groot deel van de collectie Paloma Barcelo schoenen uit deze zomerse Spaanse schoenen, maar ook andere modellen zijn tegenwoordig in de collectie te vinden. Instappers, veterschoenen, ballerina's, muiltjes, sandalen en sneakers. De collectie Paloma Barcelo schoenen wordt steeds breder. Er zijn Paloma Barcelo schoenen voor dames en heren.Kijk bij de eerder genoemde winkels voor de Paloma Barcelo schoenen en hun prijzen.